Brillen

Wist je dat goed zien helemaal niet zo vanzelfsprekend is? Je ogen zijn een belangrijke zintuig en hebben daarom aandacht nodig. Wij zijn een eigentijdse ‘ouderwetse’ opticien met meer dan 35 jaar ervaring en staan ver af van de brillen-kiloknaller die alleen voor commerciële doelen gaat met de onlosmakelijke ‘tweede bril gratis’. Je krijgt dus echt kwaliteit en maatwerk voor je ogen.

Je hebt keuze tussen veel verschillende monturen en kleuren. Kies je voor een prachtig kleurrijk of juist voor een heel ingetogen montuur? Klassiek of trendy? Zakelijk of speels? Of kies je liever voor een montuur dat bestaat uit acetaat, carbon, staal titanium, hout of steen? We hebben brillen in alle soorten en materialen. Ze komen nog net niet de printer uit rollen. Oeps toch wel, we hebben ook 3D geprinte brillen. Alles is mogelijk!

Zelfs in onze glazen heb je voldoende keus. Wij hebben voldoende kleuren voor jouw zonnebril waarbij je ogen nog steeds goed beschermt blijven tegen de zon. Liever een multifocale glazen of glazen die ook bescherming bieden tegen het blauw licht van de computer? Glazen voor beter zicht in het donker. We hebben het allemaal.

Kom langs in onze winkel en maak kennis met onze collectie. We nemen graag de tijd om samen met jou te zoeken naar een bril die echt bij je past.

 

Heren brillen

Op zoek naar hoge kwaliteit heren brillen? Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vind je bij René Boer Opticien ongetwijfeld de heren bril voor jou!

Dames brillen

Op zoek naar hoge kwaliteit dames brillen? Met een ruime keuze aan merken en materialen en een uniek assortiment vind je bij René Boer Opticien ongetwijfeld de dames bril voor jou!

Kinderbrillen

Voor kindermonturen zijn we het aangewezen adres en bieden wij de grootste collectie van de regio. Bij twijfels over het zicht van kinderen tot 12 jaar doen wij eerst een screening om vast te stellen of een aanvullend onderzoek wenselijk is. 

Een bril uit onze collectie koop je al vanaf € 99,-, Dat is inclusief ontspiegelde glazen!

Sport- en Zonnebrillen

Wij hebben een ruim assortiment Sportbrillen en Zonnebrillen. Ga je met de laatste trends mee of kies je voor een klassiek model? Wij hebben voor iedereen de perfecte bril.

Sport of zonnebril op sterkte nodig? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Kom daarom gerust eens langs! 

ruime keuze

Wij kiezen onze collectie aan brillen zorgvuldig uit

Bij René Boer Opticien zoeken we naar de meest unieke bril. Hier gaan we ver voor, letterlijk en figuurlijk. Wij bezoeken namelijk met regelmaat internationale beurzen om een uniek assortiment te garanderen.

Maatwerk en compleet

Bij het maatwerk van een bril stopt het niet bij de meting of het slijpen van de glazen. Ook het afleveren is maatwerk. Een bril van ons ontvang je in een brillenkoker met microvezel brillendoekje.

Het belangrijkste is dat jouw bril goed past, lekker zit en vooral recht op jouw neus staat. Hier nemen wij echt de tijd voor. Eenmaal thuis en zit je bril toch niet lekker? Kom dan terug naar onze winkel en wij stellen je bril bij. Zit je bril nog wel lekker? Je mag ook gewoon langskomen voor een kop koffie.

Persoonlijk en vertrouwd

Een bril van René Boer Opticien is een ambachtelijk stukje maatwerk. Persoonlijk, net zoals jouw zicht. Vandaar onze vertrouwde werkwijze. Ogen verdienen namelijk aandacht en vakmanschap. Kom langs in onze winkel en ervaar zelf de sfeer en de beleving van René Boer Opticien!

Onze favoriete merken

stuur ons een mail

info@reneboer.nl

ons adres

Arkelstraat 18
4201 KC Gorinchem

Maandag

Gesloten

Dinsdag – Vrijdag

10.00 – 17.30 uur

Zaterdag

10.00 – 17.00 uur

Zondag

Gesloten