Contactlenzen

Lenzen zijn de afgelopen jaren zoveel fijner en comfortabeler geworden om te dragen. Bij ons heb je keus uit een vijftal merken.

We hebben klanten die hun bril afwisselen met daglenzen of daglenzen dragen bij het sporten en een sportbril of een zonnebril willen dragen.

Wij hebben ook contactlenzen met een leesgedeelte.

Voor iedereen die eens lenzen wil proberen hebben we een proefsetje op sterkte klaarliggen. Geen idee hoe je een lens in doet? Geen probleem! We laten je graag zien hoe je dat kan doen.

Als je dan toch in onze winkel bent, zullen we dan gelijk een oogmeting doen?

Fun fact: Uitvinder van de contactlens is niemand minder dan Leonardo da Vinci in het jaar 1508.

Zachte lenzen

Door de vorm en het formaat van een zachte contactlens voel je deze nauwelijks tijdens het dragen. Ook krijgen vuil en stofjes geen kans om onder de lens terecht te komen. De zachte lens is makkelijk aan te brengen en uit te nemen.  Geschikt voor iedereen met een actieve levensstijl. Ook tijdens het sporten.

Zachte lenzen kunnen eenvoudig worden afgewisseld met een bril.

Je bent er heel snel aan gewend.

Harde lenzen

Harde lenzen zijn lenzen met een langere levensduur, ze gaan vaak meerdere jaren mee. Harde lenzen worden altijd individueel gemaakt en aangepast.

Beste visuele prestaties bij onregelmatige correcties of zware gevallen van astigmatisme.

Door de lange levensduur vaak goedkoper dan het dragen van zachte lenzen

Nachtlenzen

Nachtlezen corrigeren je ogen terwijl je slaapt zodat je overdag scherp ziet zonder bril of lenzen. Ideaal wanneer je vaak last hebt van droge ogen of andere ongemakken ervaart in het overdag dragen van contactlenzen.

Geen bril meer nodig!

In de meeste gevallen kun je al na één week optimaal scherp zien!

Daglenzen

Daglenzen zijn dunner dan de meeste maandlenzen en de ideale optie voor mensen met gevoelige ogen of voor incidenteel gebruik. Daglenzen zijn ook mogelijk met cilinder of leesgedeelte. Ook fijn: ze zijn onderhoudsvrij!

De meest hygiënische lenzen – omdat je ze slechts één dag gebruikt.

Ideaal voor een vakantie of tijdens het sporten.

wil je lenzen uitproberen?

Bij ons kan je altijd lenzen uittesten!

René Boer biedt de mogelijkheid om zorgeloos lenzen uit te testen. Of het nu gaat om daglenzen, maandlenzen of als je lenzen af en toe wilt dragen. Wij zorgen er samen voor dat jij de juiste lenzen kiest.

Wij zijn van mening dat dit alleen kan door deze uit te testen. Voordat je dus lenzen aanschaft kan je bij ons kosteloos jouw lenzen testen. Kom daarom gerust eens langs voor advies en informatie.

 

R

Maandlenzen

R

Daglenzen

R

Eerst testen

R

Altijd de juiste keuze

Onze favoriete merken

stuur ons een mail

info@reneboer.nl

ons adres

Arkelstraat 18
4201 KC Gorinchem

Maandag

Gesloten

Dinsdag – Vrijdag

10.00 – 17.30 uur

Zaterdag

10.00 – 17.00 uur

Zondag

Gesloten