Meer dan 35 jaar ervaring als opticien

Mijn passie voor de optiek is ruim 35 jaar geleden begonnen in Rotterdam. In 1999 ben ik mijn eigen optiekzaak in Gorinchem begonnen. Je zou dus inmiddels wel kunnen zeggen dat ik enige ervaring heb.

Heel bewust ben ik geen franchisenemer geworden van een landelijke keten. Ik wilde meer kwaliteit en persoonlijke aandacht bieden aan mijn klanten. Daarnaast wil ik zelf mijn eigen collectie bepalen zodat ik het beste voor mijn klanten kan leveren. Hierdoor kan ik je een unieke persoonlijke service bieden. Ik ben pas blij wanneer jij de winkel uit loopt met een nieuwe bril waarvan je gaat stralen. Het geeft mij een kick wanneer we uit meer dan 400 monturen precies de bril uitzoeken die bij jou past.

Wat wij doen?

Wij verkopen meer dan 400 monturen bestaande uit dames-, heren-, kinder-, lees, sport- en zonnebrillen. Van tijdloos design tot de nieuwste trends. Naast de standaard zachte- en harde lenzen hebben wij ook nachtlenzen!  Met 3.0 oogmeting via de DNEYE scanner is het zelf mogelijk om te meten of je nachtblind bent. Uiteraard hebben we hier ook speciale glazen voor. Ik ben zelf nachtblind en door de speciale glazen zit ik toch met een fijner gevoel in de auto als het donker is. 

Door onze zelfstandigheid zijn wij niet gebonden aan een vaste collectie en werkwijze. Dit betekent dat wij onze eigen collectie samenstellen aan de hand van jouw wensen. De collectie veranderd gedurende het jaar. Worden de modetrends voor het komende jaar op tv besproken? Grote kans dat wij deze modellen al in de winkel hebben liggen.

Wij denken graag met je mee, geven je advies op maat en kiezen met jou het juiste product uit die bij jou past. Of het nu gaat om een bril of om lenzen, wij zoeken naar de juiste oplossing totdat jij tevreden bent. Dit doen wij omdat service en persoonlijke aandacht écht belangrijk voor ons is.

 

Waarom René Boer Opticien?

R

Persoonlijke aandacht

R

Breed assortiment

R

Modieuze collectie

R

Professioneel

R

Kwaliteit

een kleine impressie

Kwaliteit in beeld

Onze favoriete merken

stuur ons een mail

info@reneboer.nl

ons adres

Arkelstraat 18
4201 KC Gorinchem

Maandag

Gesloten

Dinsdag – Vrijdag

10.00 – 17.30 uur

Zaterdag

10.00 – 17.00 uur

Zondag

Gesloten