WIJ KIJKEN GRAAG MET U MEE

 

ZONNEBRILLEN IN ALLE STIJLEN

 

OUDERWETS HANDWERK

1
1

Goed zien en goed blijven zien is helemaal niet vanzelfsprekend. Ogen zijn een belangrijk zintuig en hebben aandacht nodig. Wij zijn een eigentijdse ‘ouderwetse’ opticien met meer dan 20 jaar ervaring en staan ver af van de oogdokter met stoffige ziekenfondsmontuurtjes of de brillen-kiloknaller die alleen voor commerciële doelen gaat met de onlosmakelijke ‘tweede bril gratis’.

Wat ons betreft is een bril de mooiste vorm van een noodzakelijk kwaad. Er is heel veel keuze en dankzij de moderne techniek zijn er prachtige kleurrijke of juist heel ingetogen monturen in  acetaat, carbon, staal, titanium, zelfs hout of steen. Alles is mogelijk. Glazen kunnen meekleuren tot de bescherming van een zonnebril in een keuze aan tinten. Multifocaal is een onzichtbare overgang geworden. Voor mensen die er ondanks dat echt niet aan willen zijn er comfortabele contactlenzen.

In onze winkel kunt u kennis maken met een doorlopende collectie van meer dan 400 monturen. Correctiemonturen, zonnebrillen, leesbrillen. We nemen graag de tijd om met u iets te zoeken wat echt bij u past. Voor kindermonturen zijn we het aangewezen adres en bieden wij de grootste collectie van de regio.